ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Λεωφόρος Ηρακλείου 357

Νέο Ηράκλειο Αττικής, 141 22

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 357
ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΤΤΙΚΗ, 141 22

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

(+30) 21 0281 8344
(+30) 697 476 2461

COVID-19

Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη εξάπλωσης του ιού.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που θέλετε τότε μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], είτε σε έναν από τους πωλητές μας στο τηλέφωνο 21 0281 8344.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε σε αυτή την σελίδα.

Παραλαβή από το κατάστημα: Αν είστε κοντά μας, μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που χρειάζεστε ώστε να σας τα ετοιμάσουμε, και να περάσετε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας. Έτσι δεν χάνετε χρόνο στην αναμονή.

Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα): Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία. Επίσης, υπάρχει πάντα η δυνατότητα πληρωμής στο κατάστημα την ώρα της παραλαβής του προϊόντος.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς όλες οι συναλαγές γίνονται μέσα στο περιβάλον που παρέχει η τράπεζα.

Για να ανοίξετε λογαριασμό θα κάνετε εγγραφή νέου μέλους στο εικονίδιο πάνω δεξιά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα.

Με την επιτυχή δημιουργία θα σας σταλεί ένα email με ένα link ενεργοποίησης, το οποίο θα ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

Φροντίζουμε ώστε η ποιότητα των προϊόντων μας να είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και διαπερνά όλη τη λειτουργία της εταιρείας.

Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 21 0281 8344.

Αναφέρετε στους συνεργάτες μας το όνομα σας, την ημερομηνία παραγγελίας και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία σας θα πρέπει να είναι ακόμα σε κατάσταση αναμονής. Δηλαδή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται ακόμα στο κατάστημα μας και να μην τα έχει παραλάβει η εταιρία που θα τα μεταφέρει σε εσάς.

Θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας ή αν δεν τον έχετε κρατήσει, το όνομα και την ημερομηνία στην οποία έγινε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ